Bericht versturen
Thuis

GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

GELAIMEI MEUBILAIRco., Ltd heeft origineel hotelmeubilair sinds 2002 vervaardigd. Wij hebben meer dan 20 jaar van ervaring in de productie van het hotelmeubilair. De onze fabrieksbouw behandelt een gebied meer dan 100.000 vierkante meters (zeg 1075,268 bemand ft2), met bijna 500 specifieke en begaafde werknemers. Onze hoofdproducten omvatten het meubilair van de hotelslaapkamer, restaurantlijst en de stoelen, lobbyen occasionele lijst en bank, ingangs en badruimtedeuren enz.

 

Wij pride op ons team van deskundige ontwerpers, technici en timmerlieden die direct met onze cliënten al manier van de aanvankelijke planningsfasen neer aan de installatie van de definitieve afwerkingen samenwerken. Het werken hand in hand met onze klanten betekent houdend kosten in controle en productlevering op programma. Elk punt wordt bestudeerd, zorgvuldig getest en met de striktste aanhankelijkheid volgens de recentste veiligheid en de milieubescherming normen geconstrueerd.

 

Dank aan meer dan twintig jaar van ervaring, GELAIMEI-MEUBILAIR kan al uw hotelbehoeften voorzien, wordt elk van ons meubilair vervaardigd om de uiterste functionaliteit en het comfort te waarborgen. Nu zijn wij vrij trots om hoofdleverancier van meubilairoplossingen te zijn aan veel van de belangrijke namen over de Hotels en de Gastvrijheidssectoren, zoals Sheraton Hotel, Radisson-Hotel, Kroonplein, Intercontinentale Hotels, Novotel-Reeksen enz.

 

Onderzoek deze website om een aantal van de belangrijkste projecten die te zien door ons team in de loop van de jaren worden ontworpen en worden veroorzaakt: de aangepaste ontwerpen die op onze op maat gemaakte creativiteit en deskundigheid wijzen, om de veeleisendste functionele en esthetische behoeften van elke individuele client.GELAIMEI te passen is klaar om samen met alle vrienden voor een briljante toekomst van toeristische sector te werken. Enkel als: GRAMMY-MUZIEKtoekenning, TOEKENNING GLOBALY.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2002

Het bedrijf van het Gelaimeimeubilair was vestigt in 2002, en gelegen in Longjiang-Stad, Shunde, Foshan, die het belangrijkste centrum van furntiuremanafacturer in China, en ook opstelling een showroon en een zoutenteam in Lecong is.

 

2003

De de fabrieksbouw van Gelaimeifurntiure behandelt een gebied meer dan 80.000 vierkante bemande meters, met bijna 200 specifieke en begaafde werknemers, en onze hoofdmarkt is in China, en onze doelcliënten is binnenlands 3 sterhotel. onze jaarlijkse outputwaarde is 2400 van ruimtereeksen furntiure

 

2004-2008

Wegens onze goede kwaliteit en professionele dienst, grudually groeien de goede reputatie, onze verkoopteam en jaarlijkse outputwaarde en stijgen, en tot 2008, is onze jaarlijkse outputwaarde bereik aan 12000 van het ruimtereeksen meubilair, en de doelmarkt is 3-4 sterhotel in China en overzee.

 

2006-2014

De onze fabriek bouw groter aan 100.000 vierkante meters, en rond 500 wijdden en telented werknemersverbinding in us.and onze hoofdproducten verstrekken losse furntiure van de hotelslaapkamer en openbare gebiedsfurntiure aan 3-5 sterhotel in China, evenals binnen overzee is. de productie is gespannen en ordelijk. tegelijkertijd, hebben wij ook van goede reputatie voor alle projecten genieten wij hebben samengewerkt.

 

2015-2022

 

Wij pride op ons team van deskundige ontwerpers, technici en timmerlieden die direct met onze cliënten al manier van de aanvankelijke planningsfasen neer aan de installatie van de definitieve afwerkingen samenwerken. Het werken hand in hand met onze klanten betekent houdend kosten in controle en productlevering op programma. Elk punt wordt bestudeerd, zorgvuldig getest en met de striktste aanhankelijkheid volgens de recentste veiligheid en de milieubescherming normen geconstrueerd.

Dank aan meer dan twintig jaar van ervaring, GELAIMEI-MEUBILAIR kan al uw hotelbehoeften voorzien, wordt elk van ons meubilair vervaardigd om de uiterste functionaliteit en het comfort te waarborgen. Nu zijn wij vrij trots om hoofdleverancier van meubilairoplossingen te zijn aan veel van de belangrijke namen over de Hotels en de Gastvrijheidssectoren, zoals Sheraton Hotel, Radisson-Hotel, Kroonplein, Hilton-hotel, Intercontinentaal hotel enz.

 

CHINA GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : gelaimei

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 1,500,000-1,800,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD Certificaten CHINA GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD Certificaten CHINA GUANGDONG GELAIMEI FURNITURE CO.,LTD Certificaten